• Tanktransport

  Transport Nagels nv is uw partner in nationaal en internationaal tanktransport van vloeibare, al dan niet temperatuur gecontroleerde, chemische ADR en niet-ADR producten. Met behulp van een zeer uitgebreid

  tankwagenpark, trachten wij aan alle noden van onze klanten tegemoet te komen. Tankwagens en tankcontainers worden bijna steeds voor specifieke producten of noden van klanten gebouwd. Geïsoleerde en niet-geïsoleerde, verwarmbare en opstoombare tankwagens vormen slechts een greep uit het aanbod.

 • Verhuur mobiele opslag

  Wij beschikken over ADR en niet-ADR tankwagens, al dan niet opwarmbaar. Daarnaast maken ook ADR en niet-ADR tankcontainers (al dan niet met chassis) deel uit van onze vloot.

  Onze tankwagens en containers hebben en inhoud die varieert van 20.000 tot 37.500 liter.
 • Opleidingswagen

  Opleiding is voor Transport Nagels nv steeds een prioriteit geweest. Om de kwaliteit en de veiligheid te verzekeren, maken we binnen het bedrijf gebruik van een zelf ontworpen en gepatenteerde leswagen.

  Voor de bewustwording en opleiding van uw personeel, kan u op ons beroep doen. Een ervaren lesgever zal op een zeer praktische manier aantonen hoe een tankwagen werkt en de vele gevaren waar rekening mee moet gehouden worden. Desgewenst komen wij met onze leswagen ter plaatse. Wij werken graag een voorstel uit op maat van uw wensen.